Akumulator

Eden izmed najpogostejših načinov igranja stav so t.i. accumulator stave, oziroma stave s stavnimi listki z več dogodki. To je dober način, kako lahko kvote skupaj seštevate in računate na še višje dobitke, ki vam omogočajo ogromne izkupičke z minimalnim vplačilom.

kaj je akumulator

Seveda pa je, hkrati, potrebno kar veliko sreče da so take stave dobitne. Zelo redko se zgodi, da so stave z več dogodki na listku z visokimi kvotami tudi dobitne. To pa zato, ker je na tem listku toliko možnosti, da lahko gre kar veliko narobe.

Kako torej priti do največjega možnega dobitka s stavnimi listki in izkoristiti njihov potencial?

Kako Je Sestavljen Stavni Listek?

Prednost igranja stav preko stavnih listkov je prav v tem, da lahko na te listke dodamo več dogodkov oziroma stav hkrati, z različnimi kvotami. Te kvote pa se lepo množijo med sabo, kar nam omogoča še višje kvote. Da je taka stava dobitna, morajo biti vsi dogodki na stavnem listku pokriti, oziroma morajo se zgoditi.

V nasprotnem primeru je takšna stava nedobitna. To pa je dvorezen meč – kljub temu, da so kvote nekoliko višje, se velika možnost, da takšna stava ne bo dobitna.

Stave, ki jih imenujemo akumulatorske stave, so stavni listki s …

Preberi več »

Stave v zivo

stave v živo - kako in kje?

Igranje stav v živo je eden izmed najbolj priljubljenih načinov igranja stav. Z njimi imate možnost spremljanja tekem v živo in si popestriti spremljanje teh tekem, pa tudi lahko igrate stave, ki imajo precej boljše kvote, kot so bile pred tekmo.

Zanimivo je predvsem iskanje primernih stave uzivo. Ta način igranja nam dovoljuje igranje stav, ki se nam zdijo, da se bodo tokom tekme še zgodile, pa so bile kvote pred tekmo za ta dogodek precej nizke. Ali menite, da bo ekipa A premagal ekipo B, kljub temu da je rezultat 0:0? Potem so stave v živo fenomenalen način, s katerim lahko to tudi odigrate.

V tem članku si bomo pobliže pogledali same stave v živo, kako jih lahko igramo, kje jih igramo, in kaj stave v živo sploh so.

Kaj so Stave v Živo?               

Stave v živo so postopek igranja stav na dogodke, ki se trenutno igrajo, in ki so sredi poteka tekme. Te stave se razlikujejo od stav pred tekmo v tem, da lahko odigramo stave v trenutku, in hkrati lahko spremljamo potek tekme. Gre za hitro igranje stav, ki pa je v dosti primerih tudi precej bolj razburljivo od stav na dogodke pred tekmo.

Zagotovo je …

Preberi več »

Prenosi

Danes v digitalnem svetu se stavnice vse bolj približujejo podobni izkušnji, ki jo lahko doživimo v pravi stavnici. Poleg številnih stav, ki so nam na voljo takoj, nudijo mnoge spletne stavnice tudi prenose tekem v živo. In več kot je teh prenosov tekem, bolj je zanimivo spremljanje tekem.

Toda katere stavnice pa nam sploh nudijo to možnost? Na žalost nam tega ne nudi naša stavnica, e-stave.com. A je na srečo na voljo mnogo drugih zanimivih spletnih stavnic, kjer lahko spremljamo naše najljubše ekipe in tekmovalce kar v živo. Ne le, da to prinaša dodaten občutek napetosti pri igranju stav, temveč lahko preko teh prenosov spremljamo tekme naših najpriljubljenejših ekip.

Kako Spremljati Prenose Tekem na Stavnicah?

Prav vsaka stavnica pa se od drugih razlikuje v tem, kako nam nudi prenose tekem. Pri nekaterih stavnicah bomo morali najprej napraviti račun. Spet pri drugih bomo morali napraviti nakazilo preden bomo lahko spremljali prenose tekem.

Pri večini velja, da moramo imeti vsaj račun na stavnici. Pri nekaterih stavnicah pa je mogoče celo to, da nam ne bo potrebno napraviti računa. Za vas smo zbrali najboljše stavnice, kjer je mogoče spremljati prenose tekem v živo.

Pogledali si bomo tudi, kaj potrebujete pri stavnicah, da boste …

Preberi več »

Kazni

kako opaziti ponarejeno identiteto

Da bi vas stavnica lahko kaznovala, je za to več razlogov. Stavnica ima svoj pravilnik delovanja, in najverjetneje ste že slišali o primerih, ko je stavnica zaprla račune igralcev, ti pa so bili prikrajšani za dobičke, ki so jih dosegli na stavnici.

Če želite, da se to ne zgodi tudi vam, potem je pomembno da si preberete pravilnik vaše stavnice oziroma vašega ponudnika iger. Najverjetneje za navadne igralce, ki igrajo transparentno in zgolj občasno, ne obstaja kakšnih večjih razlogov, da bi jih stavnica kaznovala.

Vsekakor pa je za tiste igralce, ki skušajo izsiljevati stavnico in priti do dobičkov neregularno, večja možnost, da bodo kaznovani s strani stavnice.

Kakšna je Možnost, Da Vas Stavnica Kaznuje?

To se ne zgodi prav pogosto, a vendar se dogaja.

Takoj ko stavnica opazi kakšno čudno dogajanje na vašem računu, in če posumi, da ste do dobičkov prišli preko arbitražnega igranja stav, ali kakšnih drugih nepravilnih načinov, potem obstaja možnost, da ostanete tako brez računa kot tudi brez dobičkov.

stavnice kaznujejo ponarejeno id

Toda za tiste igralce, ki stavnice igrajo le občasno, in ki denar nakazujejo s svojega osebnega računa, ni prav veliko možnosti za to, da bi jih stavnica kaznovala. Za navadnega igralca, »vikendaškega« igralce, obstaja precej majhna možnost, …

Preberi več »