Dobili smo nov trailer. Vse tak fanj zgleda, da verjetn ne bom mogu čakat do 2011.
Že kdo ve kero raso bom mel njihov prvi character? Jst bom startu z Sylvari healerjom.
Ostalo bomo še vidli, sam humanov sm se definitvno navelicu v gw :P
Kaj pravte o filmcku?
(17 posts) (8 voices)-
Posted 7 months ago #
-
Prvo sem nameraval narediti charr necrota. Samo izgleda, da charri niso preveč nakonjeni magiji in to verjetno ne bo najboljša odločitev. V splošnem pa nameravam preizkusiti vse rase. :)
Posted 7 months ago # -
Charr in Sylvari sta mi trenutno se nekak najbolj zanimiva. Asura in Norn - meh, ljudi pa sem se tudi navelical v prvem delu in Aionu.
Bi pa bilo zanimivo vedet, ce bodo poklici isti za vse rase. Charr healer? Asura warrior? Hmm... :)
Posted 7 months ago # -
Charr healerje smo že videli v GW 1, bolj hecen se mi zdi Asura warrior. =P
Posted 7 months ago # -
Kolko sem razumel GW2 zgodbo so Charri zamenjali oblast, ki je bila prej precej versko usmerjena, za bolj prakticno (smodnik, orozja, raw power). Zato tudi v trailerju rece "your faith is your weakness human". :)
Kako bo tole vplivalo na bolj magicne in healer poklice, pa nimam pojma.
Posted 7 months ago # -
Ravno zaradi tega me je začelo skrbeti za mojega necrota. XD Den Lesser je bil moj prvi karakter. Necro since january 2006. ^^ Pa sem mislil prvo kombinirat z najljubšo raso.
Posted 7 months ago # -
Všeč so mi Charr, Sylvari in malce tudi Asura. Se še odločam za začetek med Charr warriorom in Sylvari Rangerom (ali kakšnim drugim random poklicem). En uber charr tank vs Sylvari, ki so v prvem trailerju v bistvu uživljali drevesa... Težka izbira bo :D
Glede na to, da sem PvE preigral z vsemi možnimi poklici in kombinaciji v GW1, si tudi nekaj podobnega obetam v GW2 :)
Posted 7 months ago # -
Onlinewelten: Will all the races have the same or similar classes? How pronounced are the differences between the races?
Eric Flannum: We place no restrictions on professions based on race. We are working hard to ensure that the races feel very different from each other while still allowing an asura warrior to be just as effective as a norn warrior.
Lahko torej pricakujemo precej zanimive kombinacije. :)
Posted 7 months ago # -
Čeprav bo asura warrior izgledal malce smešno po moje. XD
Pa še tole je treba upoštevat:
When a player creates a character in Guild Wars 2, they will be able to answer many questions about their personal character history. These answers will help determine your personal story in the game. As many fans have theorized, one of the first things you choose is a 'subdivision' of your race, which provides a more personal feel to your character's history. For the humans, that means their ancestry--Elonan, Krytan, Ascalonian and Canthan--and also their social status as gentry or commoners of the city of Divinity's Reach. For charr, it primarily means their legion, whether Blood, Ash, or Iron. The asura choose between the three most respected colleges of learning; Synergetics, Dynamics, and Statics. The sylvari follow the path of their seasonal cycle, or the time of day in which they awakened, being Dawn, Day, Twilight or Night. The norn choose their personal totem, and may choose to walk in the path of bear, snow leopard, raven or wolf. From these and other initial determinations, a wealth of personalized storylines develop, so that each player in the game experiences a story that is individually tailored to their character.Izgleda da bo izbira bajna. ^^
No ja, moji osnovni načrti so za zdaj takšni: Charr Necromancer, Norn Warrior, Sylvari Monk, Asura Elementalist.
Posted 7 months ago # -
Yup. Ceprav, ob naslednjem odgovoru pa pove, da bos lahko kasneje smer, ki si jo izbral na zacetku, enostavno zamenjal.
Kar se slisi malce cudno.
Posted 7 months ago # -
Jaz sem to razumel bolj kot da zgodovina in osebnost lika ne bosta vplivala na skille ipd :)
Posted 7 months ago # -
V bistvu pove da izbira, ki jo narediš ne bo vplivala na moč karakterja. Torej norn, ki si bo izbral pot medveda se bo še vedno lahko shapeshiftal v snežnega leoparda.
Posted 7 months ago # -
Ja kot je omenil izbire so v vsaki rasi različne, vendar ne vplivajo na moč. Druga stvar pa je katero profesijo igraš v kateri rasi. Pomoje nebi bilo tok zanimivo, če določena rasa nebi imela kak bonus za nekaj. Čeprav ne bo omejeno, bodo plusi in minusi. Filmček nakazuje na to. Char omeni puške in melee orožja, asuran omeni magic, norn omeni shiftanje itd.
Posted 7 months ago # -
filemček je vsekakor zakon. Zakon bo tut to, kako se bodo rase med sabo prepletale.
Armor system bo nov, podoben drugim mmorpg igram, ki bo imel tri vrste: light, medium in heavy.... drugače pa še nevem katero raso bom igral, največ bo pomoje odvisno od poklicov pa tudi o character creationu. :DPosted 7 months ago # -
yest bom spilu char warrior troo brutall power of steel ^^
Pa mybi norn warriorja/k se mi zdi najs da se lah spreminjaš
Za ostalo bom pa bl počaku da vidm s čem se farma pol bom pa quick play pac farm klasso kera kol bo že/sam predvidevam da bojo monki skos iskani tko da je 1 karakter zih monk;P
Posted 6 months ago # -
ah monk je dolgočasen-rt je precej boljši
Posted 6 months ago # -
nikjer pa ne piše da bomo imeli iste poklice kot v gw1
Posted 6 months ago #
Reply
You must log in to post.