vem da je še zgodaj, da govorimo o poklicih za guild wars2, ampak me zanima vaše mišljenje in ideje za poklice.
guild wars 2 poklici
(47 posts) (13 voices)-
Posted 7 months ago #
-
Iz obeh trailerjev se ze lahko vidi nekaj poklicev v akciji. Definitivno poklic podoben rangerju, warriorju ter fire/ice elementalistu, pa se mogoce kaj. :)
Posted 7 months ago # -
Logan Thackeray je warrior, Rytlock Brimstone warrior, Eir Stegalkin ranger, Zojja je elementalist in Caithe je assassin.
To sklepam po tem kar sem videl v trailerju. ^^Posted 7 months ago # -
ja to sm tudi jaz opazil... sm za Caithe nism cisto prepricam da je assasin ker se vid pr combatu u filemcku da ma palico in casta spell iz razdalje, ne pa close fight.
Drugace bi biu pa veseu, da bi dal not assassina, ker je moj najljubši class.
Peace :DPosted 7 months ago # -
Med 3:30 in 3:34 če pogledaš ima Caithe daggerje med bitko, pa tudi v tisti končni sliki takoj za tem jo lahko vidiš z daggeri.
Posted 7 months ago # -
O, pa res. No zdej že vem kera rasa pa poklic bom biu :D
Hvala za opombo :DPosted 7 months ago # -
najbolj smešno bo vidit kakega asuran warriorja. Slabša kombinacija mi ne pride na pamet... aja mogoce Norn elementalist haha
Posted 7 months ago # -
Charr monk. :)
Posted 7 months ago # -
Norn assassin... ughh
Posted 7 months ago # -
upam da bodo nardil isti class system kot v gw1( love paragons and sins! ;D)
Posted 7 months ago # -
Pomoje bo podobno, samo ne ista imena.
Posted 6 months ago # -
Zakaj pa ne bi bla ista imena? :)
Posted 6 months ago # -
poklici so vsi ok razen asasina, sylvari pa spominjajo na mesmerja
Posted 6 months ago # -
a mislite da bodo samo charr imeli puške ali tudi ostale profesije, slednje se mi zdi verjetnejše, ker če bi imela samo charr rasa puške bi morda imela premoč.
Posted 5 months ago # -
Dvomim da bodo puške močnejše od lokov. Nekje sem prebral da bi naj puške imele "unique twist", kaj pa to pomeni pa še ne vemo.. mogoče daljši reload ali omejeno število nabojev? :) Nekje jih morajo nerfat glede na to da so metki dosti hitrejši od puščic..
Posted 5 months ago # -
neomejeni metki bi bilo lepo:, morda pa bodo tudi puščice hitrejše... pa glede sylvary se lepo vidi v videu da uporablja Caithe staff ne daggerje in tudi napada od dalec.Drži pa v obeh rokah neko orožjE.Asura pa imajo neko moč podobno elementalistu.Btw kje pa so Golemi v boju a niso vedno skupaj z Asura...Human vsaj Thackeray je zihr Warior.Charr tudi saj ima ognjeni sword.Norn gospodična je pa rangerka.Glede Nornov niso ravno wariorji po naravi.
Posted 5 months ago # -
morda se ve kaj več o tistih bitjih, ko jih sylvary ozivijo v trailerju, a so to kaki druidi, ali pomagači v bojih?
pa tisti jez, ko ga povsod vidimo po slikah in trailerju-je to del Elone, kjer je Palawa Yoko s svojimi dredgi za katere potrebuje zajezitev vode ali morda prav kaj drugega?Posted 4 months ago # -
Ja vrjetno bo nek profession, ki bo oreintiran v smeri mm (minion master) in Asura bodo imel goleme, Sylvari bodo imeli tista dreves, ki oživijo v treilerju, Charr imajo pa tiste goreče velikane... upam da bo vsaj nekaj podobnega, ker uživam ob kontroliranju armadice :D
Posted 3 months ago # -
zaenkrat potrjena warior in predstavljeni elementalist.eden lik bo odstranjeval conditione-nekaj podobnega rangerju se tudi vidi, verjetno pa kak čarovnik stil mesmerja še pride.Necromancer je vprašljiv.
Posted 2 months ago # -
Zakaj pa necro Vprašaljiv... moj najljubši character... neee... :D Ne sigurn bojo neki podobnga necrotu nardil... i hope, they have to!!!!
Posted 2 months ago # -
necromancer žal ni še potrjen , monka ne bo.
Posted 2 months ago # -
Monka v klasicnem smislu GW1 gameplaya ne bo. Morda pa bo malce spremenjen monk. ;)
Posted 1 month ago # -
mozna naslednja predstavitev archerja kot je že tule prikazan v konceptu
http://wiki.guildwars2.com/wiki/File:GDC_2010_sylvariarcher.png
Posted 1 month ago # -
http://www.cyan-studios.net/relics/wp-content/uploads/2010/06/monk.jpg nekaj podobnega monku daje slutiti modro ozadje(v gw1 monkova barva) sicer pa omenjajo condition remover lik, ne klasičen monk zdravilec-bomo videli ob predstavitvi, tu pa se že vidi da bo imel precej drugačen armor in orožja...
Posted 1 month ago # -
@strelec
na sliki ni nekaj podobnega monku, temveč je nekaj kar je prej podobno paladinu. večkrat so že povedali, da healer proffesiona ne bo in da bo vsak player moral poskrbeti za to, da pravilno upravlja s svojim hp-jem.sploh pa pričakujemo lahko 8 ras, od tega so 3 že znane.po mojih zadnjih špekulacijah bo vse skupaj zgledalo nekako takole (prečrtani so proffesioni ki so že bili pokazani)SoldiersWarrior- "Paladin" (dervish + paragon + monk + warrior // načeloma bo šlo za buff in remove condition klaso)
Adventurers- "Rogue/Assasin"
Ranger- ********
ScholarsElementalist- "Necromancer" (možno, da bo večji povdarek na summoning sistemu in bo mesmer prevzel malo več hex-ov)
- "Mesmer"
*******za osmi proffesion pa sta dve glavnij špekulaciji. (ampak ker so casterji polni (ele,necro,mesmer) se bolj nagibam k drugi opciji)- "Druid" ( podobno kot ranger izjemno v stiku z naravo, le da je ta caster. mogoče nature summoni ?! shape shifting odpade, glede na to da ima vsaka rasa "elite" skill v katerem se spremenijo, (Norni imajo bear-shape, sylvari imajo "tree-monster", asura ima svoj "battlesuit", etc..) možno da bo support classa z buffi... spirit summoning odpade, ker so to dodali rangerju.
- "Witch Hunter" / "Engineer" (adventurer klasa, nekaj med rogue-om in rangerjem. mogoče dual wielding pistols ?! glede na to, da so asura predvsem tehnološko razvita rasa, je smiselno pričakovati nekaj kar bi komplimentiralo točno to raso)
možno pa da bo celo neka mešanica obeh.Posted 2 weeks ago # -
En proffesion bo sigurno imel pusko kot main
Posted 2 weeks ago # -
muškete bodo v igri, bilo je povedano v intervjuju in pokazano v trailerju. tako da možno, da bo vse skupaj kontra ranger. heavy dmg ampak počasen kot polž. če že ciljamo v smer, da je to charr, potem je smiselno predvidevati da bodo imeli v nasprotju z rangerji nek svoj sistem namesto pet-ov. mogoče crafting sistem za izdelovanje mehaničnih najboljših prijateljev ?
PS: gledati na to katero orožje je na sliki, je nesmiselno, ker lahko svinjsko zavaja. in morem reči, da jaz prej kot puško vidim, charra ki ima v roki pištolo in jo ima nekako položeno preko prsi..Posted 2 weeks ago # -
kaj bi bil pa npr tale poklic-kak mesmer-necro varianta ali wizzard
Posted 2 weeks ago # -
mesmer, sem skoraj prepričan.
Posted 2 weeks ago # -
To ni nobenega dvoma da je mesmer. Sigurno ima kasno novo mehaniko ampak dvomim da so spremenili koncept "fucking with other peoples minds" klase ki je unikatna v GW.
Druida ne bo ker ranger pokrije ves njegov asortma razen shapeshifta to pa je domena Nornov.
8. klasa je engineer/gunner 100% dual wield oziroma rifle s kasnimi powder kegi in gadgeti
Skoraj ni mozno da bi bilo kaj drugega. Je vse ostalo pokrito.Posted 2 weeks ago #
Reply »
You must log in to post.