Najljubša rasa (Norn, Human, Charr in Sylvari), razlike med
njimi in vaše mnenje o njih. :)
Rase
(15 posts) (8 voices)-
Posted 7 months ago #
-
Bom dal kar lestvico:
1. Sylvari (ker so podobni elfom, ker najboljse zgledajo)
.
.
. [mal placa, ker so mi Sylvari tok bolsi od drugih :)]
.
.
2. Norn (shapeshiftin bo zakon, pa rad mam velke stvari)
3. Char (komu pa ne pase kdaj igrat "bad boyse")
4. Asuran (ti so tle sam zato ker sem se navelicu humanu v GW1, prevec so cudni da bi jih igrau in seveda premajhni)
5. Human (kot sem ze rekel, sem se jih navelicu :P)Sylvari so mi top of the top, pa se najbolj primerni se mi zdijo za healerja, katera je moja najljubsa klasa v vseh igrah. That's it... for now ;)
Posted 7 months ago # -
Hmmm...
Char female?
A si kdo predstavla?Posted 7 months ago # -
U videu races of tyra lahko vidimo charr male in female. Pa drugace imas tudi na original strani http://www.guildwars2.com sliko male and female charr-ja :D
Posted 7 months ago # -
Posted 7 months ago #
-
osebno so mi norni še najbolj všeč ali Sylvari, slednji zlasti ker imajo po videnem najlepša mesta, upam da ne bodo asassini preveč v ospredju, ker mi niso pri srcu daggerji.
Posted 6 months ago # -
Če bo kakorkoli pravilno zastavljeno ne bodo več orožja specifična na klaso... to bi bila lepa adicija, imo... Sej če se pogleda logično ane, assassini v realnem svetu niso ubijal samo z bodali ampak učasih tut z meči, puščicami, puškami,.... samo pravim ane. Drugače bi bil pa zanimiv Norn, ki shadowstepa xD.
Lep pozdrav :)
Posted 6 months ago # -
Asure so pa lep nadomestek manjših Dwarfov.Morda so jih celo nekoč hoteli uporabiti v propadlem projektu GW: UTOPIJA. Pa so se raje odločili za gw2 izdajo kasneje:)
Posted 6 months ago # -
Utopija je bil se en ANetov fail... Pomoje bi moral se zadrzat in narest tko kt je treba sceno ne pa da so spil skenslal half assed-ly in nardil nek eotn pol za preklop v novo igro... mislm VSE so si ze nastimal ane.... GW2 bo pomoje uredu ampak majevske civilizacije pa nc vec ne resi..... to je pa dejstvo... no sej bomo vidl, sam js sm biu cist na psu k sm zvedu kaj so mel v nacrtih pa so nehal :/
mislm halo, chronomancerji ane xDUpam da bo v expanzijah tut kaksna nova rasa playable, recmo destroyerji bi bli lep spinoff al pa tenguji al pa.... no ja you get the point, ane.
lp :)
Posted 6 months ago # -
garant bi Utopija uspela, če bi kdaj ugledala luč sveta, a se to ne bo nikoli zgodilo.Majevske civilizacije so pokopane.:)
Posted 6 months ago # -
*screams in agony much like Luke when he finds out Vader is his daddy* NOOOOooooooo!!!!!
no, ja.... pomoje bojo mel pa kak intro / (comeback) v gw2 samo zaradi zmajev al pa kaj... Anet pomoje ne mece stran perfektno dobrih modelov in idej... (Al so nas pa samo nategnl na suho pa bo utopia vn prsla po gw2, kar bi blo nadđazno xD)
A se komu smrdi prva nova kampanja gw2 po tengujih tretja pa po kentavrih? (mind you da sta obe rasi v vseh kampanjah.... (no za kentavre nism zih za factions pa za ptice nims zih za NF ampak, forget about it xD)). Pomoje bi blo kul, da implementirajo tut za klase naprej da ce mas drugi del in sta dve novi klasi da jih lahko nardis pol tut v prejsni kampanji... kr lets face it... anet failed much z novimi poklici pa da se jih ne da delat drugje :/
lp
Posted 6 months ago # -
zakaj se pa niso odločili za Dwarfe v gw2, če so v originalu igrali tako pomembno vlogo v deželi, ki bo nosila isto ime kot prvi del.Sicer bodo prisotni nekako v GW2 kot postranska rasa, ki se pridruži boju proti zmaju in po nekih informacijah naj bi stražili Primordusa in njegove služabnike, da ne pridejo na površje.Še zmeraj bi pa lahko bili igralna rasa.
Posted 5 months ago # -
Torej, bi igral s kosi kamna? =P Imaš lepo napisano kako in zakaj. Pa verjetno ANet in hotel še bolj ponavljat za drugimi. Veš koliko MMORPGjev z dwarfi je? XD
Posted 5 months ago # -
Vem da jih je polno z Dwarfi samo omenil sem možnost, ki se kaže , če primerjamo prophecies z gw2..Gleda na videno se vse bolj nagibam k Norn rasi saj so močni, veliki in odrezavi posebneži.Tudi human ne bo slabo igrat, da vidimo kako se zgodba nadaljuje.Neka povezava bo z obstoječo igro.
Posted 5 months ago # -
Men osebno se zdijo Charri še najbolj zanimivi (sploh njihove puške). Upam, da bojo res tok dobri kot zgledajo :D
Posted 1 month ago #
Reply
You must log in to post.