Level cap v Guild Wars2?
Guild wars 2 level cap
(24 posts) (10 voices)-
Posted 7 months ago #
-
Ta podatek komaj čakam, vendar bo definitvno višji, saj so v enem od intervjujov to omenli. Nebi rad, da je prevelik, ampak kake 50 bi blo ql.
Posted 7 months ago # -
Mogoce sploh ne bi rabli level capa. :)
Posted 7 months ago # -
a nisi reku da ne maras grind, ker s takim capom bi bil ne? ;)
Posted 7 months ago # -
Zakaj pa? Ce hoces, lahko levelas v nedogled, ce noces pa tudi ok. Odprejo se ti dodatne opcije (drugacni armor in weapon statsi npr.) ne pa tudi bolj powerful itemi.
Posted 7 months ago # -
Ne podpiram možnosti , da bi bil lvl cap neomejen, preveč bi spominjalo na wow style.Lahko pa bi bil višji, tja do 30-50.A mislite da bo boljši armor dosegljiv z višjim levelom?
Posted 6 months ago # -
ah jest mislm da bo se zmer lvl 20 pa do 50 k si omenu primmary /pol se bo pac sam level visau glede na exp k mas pa statsi pa se naujo nc spreminjal
Posted 6 months ago # -
Ne bi rekel, to bi bilo brezveze. :P
Posted 6 months ago # -
če pa to storijo da bo neomejen lvl potem bodo igral samo za xp in bo igra povsem izgubila sedanji čar.Ravno tale lvl omejitev mi je všeč saj to da igri neko drugačnost od ostalih MMORPG.Verjetno pa bo kaka veza lvl in armor.
pa upam da bodo spremenili sistem rekrutanja v guilde, kajti tale spam rekrutorjev v mestih postaja neznosen kak dan.
Posted 6 months ago # -
mogoce pa neomejen lvl cap ne bo tako napacen me prou zanima kaj bodo povedali...
glede sistema za rekrutanje pa pomoje nimajo kej dost za spreminjat, imas ponavad forume da rekrutas... dobr bi pa blo da bi kak stall uvedli.Posted 6 months ago # -
men se zdi malce preveč ponavljanja za wow glede visokega lvla, nočem da gw postane kopija wow.Že plavanje, skakanje,odprt svet,možnost poškodbe objektov-ali celo vstop v objekte precej spominja na wow.Celo Sy<lvary me spominjajo na nek karakter v wow...
Posted 6 months ago # -
btw wow ni edini mmorpg pa gw in wow se sploh ne morta primerjat in se tudi ne bota mogla. jaz osebno nism se opazil v cem bi se lahko primerjali te dve igri razen v emotnih??
Posted 6 months ago # -
Če poskušajo narediti bolj realistično, še ne pomeni, da nekoga posnemajo. Vsi ti dodatki naredijo igro malo bolj realistično in za večino (vsaj upam) bolj zabavno. Sylvari, ja pač neke elfom podobne stvarce, veliko iger ima takšne - zakaj ne še gw. Meni je vseeno glede "posnemanja", samo da bo dober gameplay in obilo zabave. :)
Posted 6 months ago # -
Dejstvo je sledeče: Vrjetno bo level cap reachable v manj kot dveh dnevih igranja ker nocejo narest grind spila, ter da bodo se vedno imeli moznost pvp only char za pvp... Ideja GW1 je bila ta, da je mozno kupiti spil in takoj pasti v pvp. drugo kot to pa nevem kaj je sploh frka... mogoce bo level cap brez limite (celo upam da bo, ker se bo lazje prepoznalo grinderje / dobre farmerje in runnerje od noobov) ampak bo efektivno na podlagi moci in hitrosti, etc. se koncala zadeva pri level 20 - 30... drugace pvp sploh deloval nebi kot prej. (let's face it v gw1 je bil dober atribut samo pvp... pve je bil nepremisljen in vecinoma nezanimiv glede na storijo... dungeoni in podobno je bilo pa zabavno samo ene 20x pol je pa bedno ratal xD)
lp :)
Posted 6 months ago # -
Kakor komu. =P Meni je ljubši PvE. Je pa bilo rečeno, da katerikoli karakter, ko gre PvP bo avtomatično dan na max lvl in imel vse skille, eq. unlockan. Vsaj tako se spomnim, moram pogledat od kje. ^^
Posted 6 months ago # -
ne bi se strinjal V GW zgodbi mi je še vedno ljubši PVE del od PVP, že zaradi zgodbe.Dungeoni so zelo dobro narejeni in še vedno jih veliko igram.Pvp pa mi ni ravno všeč.
Posted 6 months ago # -
Okej js bom tko reku. Men je se vedno pve uredu zgodba in use... ampak ko pogledas PVE GW1 pa WoW je pa razlika kolosalna, eno je zepni romancek eno je pa epska saga iz devetih velkih knjig ane....
sam pravm... PvP v GWju je tehnicno res dober in pve tut, ampak bi bla lahk mal bolsa zgodba no :/ to je edino xD
Posted 6 months ago # -
GW Prophecies ima sicer najboljšo zgodbo +Eotn .WoW zgodba pa nima veliko skupnega z GW zgodbo.
Posted 6 months ago # -
Kakšni off-topic-i...
Prepričajte me rajš, zakaj bi bil neomejen cap boljši, ne pa sanjat o zgodbi in podobnosti z WoW-om.
Kakorkoli... Grind-a nočemo, vsaj večina verjetno... lvl 20 je bil dober max., ker se je potem v PvP pokazal skill, ki ga nisi mogel kupiti ali zgrindat v PvE.
Mogoče edino, da bi ga malce povišali, recimo tja do 30, tudi 50 lahko, če se ne bo vleklo 2 meseca :)
Posted 6 months ago # -
Imo bi bilo najbolje imeti neomejen level cap. Če bi do tega prišlo bi prišlo tako, da bi se po levelu XY nehal razvijati in bi bil level le še en "title". To bodo pomoje naredili in je pomoje čist kul.
lp
Posted 6 months ago # -
no pustimo wow:)- v gw2-tam do lvl 50 bi bil sprejemljiv lvl cap,z neomejenim lvl om bi gw postala igra za grinde in vsi bi hiteli k čim višjemu lvlu.Možnost obstaja da se bo lik razvija celo igro če bo neomejen lvl cap.
Posted 6 months ago # -
Strelec, dejstvo je, da je level cap vedno bil primarna zadeva gwja... celotna "revolucija" je bila na tem, da si se lahko odgrindal do lvl 20 v roku dobre ure ali ure in pol. Fora je pa ta, da so se naveličal istih levelov, kakor sem jaz to videl in so zato sli eksperimentirat z idejo o visjem ali neobstojecem level capu. Pomoje je se vedno najbolj viable to, da level capa ne bo ampak se bo tako videl le exp, attributi / HP se bodo pa nehali dodajati po levelu XY, kateri bo lahko dosegljiv...
pomoje je to se najbolj racionalno xD
lp
Posted 6 months ago # -
Če dobiš nov lvl vsake tri minute potem pa ti res vsaka čast;)
Kar se tiče level capa.. če bo neomejen bo res verjetno tako kot je rekel Humble Servitor ali pa se bo zahtevan xp še bolj eksponentno večal kar pomeni da boš dobil nov lvl vsakih nekaj mesecev:)
Ampak se mi zdi da bo omejen ker neomejen cap prinaša same probleme od katerih je grind največji.. in tega se Anetovci izogibajo.Posted 5 months ago # -
še v vsaki MMO RPG igri se vidi lvl, tudi v gw2 bo viden
Posted 5 months ago #
Reply
You must log in to post.