Lp, mene pa zanima ce je kaksen Slovenski guild?
vem da nima veze z gw2, vendar nevem kje drugje pisat....
Lp, mene pa zanima ce je kaksen Slovenski guild?
vem da nima veze z gw2, vendar nevem kje drugje pisat....
Vcasih jih je bilo kar nekaj, ampak GW1 je zdaj star ze skoraj 5 let, tako da ni vec tiste ta prave aktivnosti. :) Jaz pa sem trenutno se vedno v guildu Strah in Trepet.
A recrutate noobe? pa pol kej pomagate pa to?
Vecina folka je bila na zadnje online pred 1 mescem, tako da ni kaj dosti igranja. Zal. Morda pa obstaja se kaksen drug bolj aktiven slovenski guild.
Jaz sem trenutno v originalno Českem guildu, samo sedaj se sprejema kogarkoli. Notri smo kaki 4 slovenci, vseh skupaj je aktivnih okoli 8 članov. Leader, jaz pa moja mama (ne se smejat, resen sem) smo vedno veseli pomagat v PvE. :)
pozdravljeni!
kar sem bil v guildih so še vedno aktivni, le slovenci so se razpršili po drugih tujih guildih.3leta nazaj smo bili v -Myth alianci.A zdaj ne več imam svoj guild, če bi bila možnost bi se vključil v slo alianco.
Strelec, koliko vas pa je v guildu?
trenutno samo jaz
Aha, strelec, Den Lesser data svoje in game name? Ali pa kr mene contactita Mr seexy
Živjo, pred kratkim sem ponovno instaliral gw in je bil nekdanji prijatel online, vprašal sem ga kako to, da še vedno igra in pravi, da zaradi tega ker je v enmu slo guildu in so še vedno aktivni. Se bom pozanimal kateri guild je to in če kaj rekrutajo. lp
bi bilo pa lepo , če bi v gw2 ustvarili že na začetku slovenski guild in potem bi ownal vse :)
chimpy sem za, če ne pa kontaktiraj mad the maček-moj nesojeni survivor ...
<- IGN
A JE SPLOH INTERES DA BI BIL SLO GUILD?
vljudno vabljeni aktivni člani gw da se pridružite guildu.
se obstajajo slo guildi
tud sam sem v enem
r800 res da zadne cajte nic kj ne igramo gvg ni neke volje
rabimo pa se par folka
@darkbobe
PvE/PvP Guild? Aktiven? Št. Igralcev? Alliansa? Tag (mogoče poznam) :D.
pa IGN. :P
igra se oboje ... 10 nas je notri
aktivnost je sicer zadni mesec bol tak ..se pa lahk hitro na kup spravimo
folk se vecinoma pozna v rl tak da se ze poklicejo po tel
ime pa je
cute and dirty (pigs )
drgac spirid bond mislim da sma bla midva kake 4 lete nazaj v istem guildu
she is my (sin) al neki takega
ignji:
gcc prasica
dr kacica
al pa moj :
dark bobe ti pomaha
hehe kaki zanimivi nicki-trenutno pa imamo svoj slovenski guild žal.
@ darkbobe
jaz sem bil tudi v she is my sin.. ali mogoce ves ce se modena (ali modema) starejsi igra??
drgac te bom pa kontaktiral v spilu za glede guilda.
mislim da ne igrata vec no nevem drgace kotaktiraj raje koga drugega ker js hodim tak na obroke gor zadne cajte
aja strelec kak slovenski guild ki ste pa folk dobli ?? pridite v nas aly pol
mi smo trije-pa še rastemo :)
lahko bi vsi 3 prisli k nam pa pol skup rastli ?
ja kot aliance lohk, če ste luxoni
kurzik smo
, samo problem nastane, če si kurzick ne mores delat luxon titla...
ja modena starejši niti mlajši ne igrama, no malo sem se naveličal WOW-a in po parih letih bi spet zagnal GW1 vendar sem ugotovil, da sem popolni nob v tej igri ker ene 3 leta le tega nisem zagnal. Strelec kot vidm sva nekoč igrala skupi daj mi nick pa te v igri probm kontaktirati sicer pa me kontaktiraj na Mod Lily, mogoče pa bom spet not padel.
jz ze berem-np pa kontaktiraj mad the macek, info dajem v igri ne tu
dobrodosel si vedno pri nas ves in ce se ze poznamo se toliko bolje, kar whispi me v igri
no evo ena grupa prjatlov se nas je najdla in smo nardil slo guild in iscemo ljudi k se igrajo GW. iscemo vec memberjev smo Kurzick ce mate kksno slo alliance. probamo pa narest samo slo guild. aja name je Ne ne to pa ne bo [Slo
You must log in to post.