Jest mam pac neko ideo da gw1 pwnamo /mam lih enga nowga karakterja pa blo ql da se ene par folka nabere da skp delamo GWAMM /kull bi blo da ma use kampanje obrnene da sam rushamo...Nek sm se zasledu glede gw2 da bi si eno slo guildo nardil .. to blo res fejst
no kokr sm jest slisu ce mas full HoM(Hall of Monuments)mas neki prenesene achivmente v gw2 pa ne me sprasvt kje sm to zasledu k se ne spomnm
Recruit za guild GWAMM (God Walking Among Mere Mortal)
(22 posts) (11 voices)-
Posted 6 months ago #
-
ja pa se glede activnosti sm hotu addat /ql bi blo da bol prot večeru k mislm da smo usi frej ane (prblizn od ene 20:00 do ene 03:00) drgac jest sm aktivn tkt k mam cajt kar je pa k pridm iz sole pa dok ne grem spat :D
Posted 6 months ago # -
Lepo bi bilo, obrnil sem sicer že vse v NM in HM, se pa trenutno ukvarjam z skill hunter, pa EotN titli.
Posted 6 months ago # -
no ql za eotn title ti lahk dam free speedbooking sicer še z enim frendom ampak simpl ye vsak dan po ene 10 knjig al pa vec/sm te ze ucer zvečer addu pa nis biu online /glede hm nm misij morm jest še tyra nm+hm nf nm+hm cantha sam se hm k sm dobesedno zaceu nouga chara k ele mi je dosadiu pa sin to sam se za farmanje uporablam
Posted 6 months ago # -
sin mi nikoli ni bil všeč......, trenutno pa delam na eotn titlih tudi sam , pa se vq .Si pa ne delam prav nobene sile s titli, saj sploh ne vemo , če bomo res kaj dobili.
Posted 6 months ago # -
ja sam za gwamm je res hardwork pa dost cajta ti pobere tko da mislm za zih da se dubi ksne bonitete sej ce ne pa ze zarad druzga da mas en imba title uspod sej galahk usak acchiva sam se je treba mal potrudt
Posted 6 months ago # -
gw2 bo nova igra, zasluži si nov začetek
Posted 6 months ago # -
naaah lehk mas mal kšne bonuse za achivmente k jih dosež v gw 1
Posted 6 months ago # -
lahko nekaj že imaš a ne preveč, ker ne bi bilo pravično do novih igralcev, ko pridejo prvič v gw igro.
Posted 6 months ago # -
Lahko da bodo kakšni titli za displayat ali pa kaki minipeti etc. to pa niti ni tako ne fer.
Posted 6 months ago # -
Verjetno bodo ti bonusi samo neke vrste prestiž in zagotovo ne nek imba skill/armor piece/wep...
Pač, tok da boš lahko pokazal, da si bil priden v GW1, prednosti pred ostalimi igralci pa zagotovo ne bodo dali, ker bi to lahko motilo igralce, ki niso igrali GW1, dvojko pa bodo.Pomoje bo kakšen bombonček za 1 teden showoff-a (beri /zrank).
Posted 5 months ago # -
mogoče bo nov /Item command ki ti bo dal "retreivan gear iz gw1" recimo zadeve ki so bile v hom linkane na karakterjevo ime ali pa kaj takega... free tormy stafs good :P
no, ja samo ideja... sej sedaj se tut dobi max gear lahko z ukazom... samo pac nov skin al pa kej ...
Posted 5 months ago # -
Sicer sem na 14 titlih ampak hitro rastejo (1-5 titlov na teden). Trenutno se ukvarjam z Drunkardom (5,400 minut) ampak rabim še kar nekaj Speedbookov za Asura in Vanguard. Sem si pa oddahnil glede Sweet Tooth in Life of The Party, ki sem maxal takoj :D. Če kdo ponuja kak speedbook service al pa kaj ga lahko najamem/free :P. Denar tukaj ni omejen ampak v "reasonable" cenah seveda (mam še par igračk nagledanih za kupit :D).
Posted 5 months ago # -
to se zveni fino ... samo a za God Walking Among Mere Mortal rabiš Legendary defender of Acalon al pa Survavior(max) tk če se bost odločli za to si raj naredite nove chare ker če nimate enga od te dveh titlov lahk samo sanjate. Preverite če se je kej spremenilo men se ne da xD TITLE HUTERS ADD ME Shadov Bejb
Posted 3 months ago # -
eh god title....
Posted 3 months ago # -
Mene stejte pr GW2 zraven za guild. :) Sem izkusen igralec iz Guild warsa.
Posted 2 months ago # -
a je zdej kak gw slo guild ko kej pametnga dela kr bi rad joinal.
Posted 2 months ago # -
Je ja trenutno luxon titl delamo, pa zdaj za vikend bomo verjetno kaj eotn pike, ker je bonus.Glede gw2 igre pa nic ne recem je se prezgodaj govorit o guildu,moram prej videti kako bo igra delovala v beta testiranjih, če mi bo vsec, jo kupim, drugace pa ne.
Posted 2 months ago # -
a lahk joinam prosim :D
Moj nickname je Ziga V R kr povab me nism v nobenem guildu.
Posted 2 months ago # -
CE zelite bonitete od titlov (ne ve se se kaksne le te bodo) morate zaceti, kajti vracilo v gw po izidu gw2 ne bo vec mozno (z namenom, da dobite vse titule).
Posted 2 months ago # -
Ne trosite neumnosti. GW1 bos lahko igral se dolgo po GW2 in vse kar bos dosgel v GW1 tudi po releasu GW2 se ti bo stelo.
Pa za GWAMM ne rabis ne survivorja ne LDOA. Je pa s survivorjem veliko ceneje da naberes 30 titlov.Posted 2 months ago # -
Bomo videli kako in kaj ko bo vec informacij na voljo s strani Aneta. Zaenkrat sem receno zasledil le v enem od mnogih clankov.
Posted 2 months ago #
Reply
You must log in to post.