Jp, se nebi branil :P
S L O GUILD
(40 posts) (15 voices)-
Posted 2 months ago #
-
oprosti za dolg premor odgovora-trenutno nas je 21 v guildu.
Posted 1 month ago # -
30 nas je v guildu 29 od tega slovencev vecina aktivnih.
Posted 1 month ago # -
ya zdaj nas je že 30 in rastemo
Posted 1 month ago # -
pridem se jest :P
Posted 2 weeks ago # -
lep pozdrav usem skupaj.....kot prvo sm nehal z wowom katerega sm igrou 4 leta in sem si zazelel malo spremembe zato sem se odlocil za gw ki mi deluje izjemo dobro......kot sm ze rekel sem nov v tej igri in bi prosil ce bi me kdo uzel v guild in mi pomagal pri spoznavanju igre ko bo imel cas seveda....ubistvu sem igro ze igral par let nazaj sam sem igral sam in brez kakrsne pomoci in mi je ratala malo dolgocasna zato ker je drugace ce igras z nekom ko je slovenc da ti mal pomaga pa svetuje kako pa kaj....hvala za naprej
Posted 2 weeks ago # -
Ja povej ker Campaign ( del igre; npr: Nightfall, Factions...), pa povej svoje ime pa te bomo dodal u ksn dobr guild
Posted 1 week ago # -
bom javil takoj ko bo to mozno...mam use tri dele edin unga eye nimam al karkoli je ze sam se ne spomnim niti pasworda niti user name tko da upam da dobim kmal nazaj hehe
Posted 1 week ago # -
hmmm... gw1.. inštalirati ali ne inštalirati..pozna kdo mogoče kakšen dober ELE pve build? :D
Kr se spomnim da sem igral z fire in je suxalo.. vsi mobi so očitno resistali -.-Posted 1 week ago # -
Posted 1 week ago #
Reply
You must log in to post.