Je kdo za UW full run naredit? Prijatelj bi ga rad naredil, pa nikoli ne dobimo dobre skupine (no enkrat smo jo, pa smo čisto pri zadnjem delu zgubili, ker nismo vedeli za update - nove spawne dryderjev), oziroma v sredini ljudje leavajo. Pa še to je, da je on warrior, pa to večini ljudi ni všeč. Je pa čisto v redu tank.
UW
(13 posts) (5 voices)-
Posted 5 months ago #
-
sepravi ti bi balance naredu?
OUTRAGEOUS!
Js sm lahko ali bonder ali pa navadni UA healer... Sm pa definitivno za... samo da bomo vsi vedeli kaj je treba kje ker smo potem lahko enako hitri ali pa hitrejsi od scja, ki popusi pri dhuumu in pri dolocenih mobih ce niso cist gladki...Tudi: Ali bi HM ali NM in ali bi sli tako da bi 2x 4 spilali za hitrejsi cas al 1x7+1, ker vsi vemo, da je perma lahko kar lepa pomoč pri določenih questih ali pa pri dhuumu za umret takoj... (no offense, ampak 50hp, takoj te poowna, da lepo spammas dhuums rest)
Načeloma sm za, kaj pa ti špilaš drugače? magari editaj prvi post da delaš team list, IGN: Humble Servitor.
lp
Posted 5 months ago # -
Bi edital, pa ne vidim nikjer gumba za edit. =P
Torej, delamo NM.
List:
-Mirek Slayer (random build warrior)
-Den Lesser (kiri koli necro build bo potreben)
-Meka Venti (kiri koli monk, SoS ritu, ali pa necro)
-Humble Servitor (bonder, UA)Prav bi prišel še kak prama mogoče, imbagon, pa nukeri.
Posted 5 months ago # -
a niso shadow form nerfali zdaj ??
Posted 5 months ago # -
nope... se vedno ne... vsaj kakor jas vidim na permi...
EDIT: edit gumb je tik pod tekstom z eno lepo # spredaj :P
Posted 5 months ago # -
Zaradi Skeleton of Dhuum, moram pač bit vzadaj monk, da ga malo zdravi. Pri 16 shadow arts imas okoli 3 sekunde med cooldown pa da recastaš.
Pa ta edit gumb mi je nekako neviden. Vidim samo POSTED XXXX AGO. #
Posted 5 months ago # -
Aha... ocitno lahko samo recent poste editas... :/
^^ anyhow js lahko monkam al pa SoSam... samo povej, moj monke je ready... lahko tudi H/H uporabimo samo ne vem kako jih bo dhuum razbil ko kante zaradi inferior AI-a....
lp
Posted 5 months ago # -
Včeraj, ko nisem mel časa, sta Mirek ap moja mama naredila... -_- Bili so: 2 war, 2 monk, Spirit Spam ranger, SoS ritu, pa ele, (pa še en ranger, ki je na začetku leaval). Rabili so cca. 3 ure.
Sedaj pa moram še jaz naredit, a ne? =PPosted 5 months ago # -
ah UW ni več kar je bil odkar so nerfal večina skilov.
Posted 5 months ago # -
Yest lahk Pridm kot /sin/ele/nec/rit/ odvisn kaj boste rabl
Posted 5 months ago # -
Bi lahko joinal z:
*Mesmer
*Ele
*Monk
*Warrior
*AssassinSicer pa vsaj enega ali dva Shadow Form Assassina bi blo fajn met za splošno tankanje in ballanje groupov.
Sicer pa če ima kdo kaj expirienca z novim UW (Daywayom) lahko tut to probamo :D.
Posted 5 months ago # -
Exp. nimam, lahko bi pa probal. =P
Posted 5 months ago # -
zdaj pa so spremenili Shado Form-verjetno bo vplivalo tudi na UW
Posted 5 months ago #
Reply
You must log in to post.