A gre gdo iz tle na gamescom testirat GW2?
gamescom
(25 posts) (9 voices)-
Najbolj da gre Tr0n, da se z ArenaNetom zmeni za beto ;PPosted 2 months ago #
-
Hehe, jaz se ne vem, ce bom lahko. Postopac gre baje.
Posted 2 months ago # -
Jz ne grem-ker se ne mislim drenjat med tropom otrok, da poskusim prvi demo :P
Posted 2 months ago # -
A zaradi guzve ne gres? :)
Posted 1 month ago # -
Jaz resneje razmisljam o tem da bi sel. Splanirat si bom mogu pa pretehtat ce je to to.
Posted 1 month ago # -
muca uzem sabo, a ves da te nebojo oropal
Posted 1 month ago # -
To je isto k da bi samomor sou delat ;D
Posted 1 month ago # -
saj bodo spremljali na netu gamescom in tudi zapisali vtise ob prvi predstavitvi.
Posted 1 month ago # -
a ve kdo kakšne so bile specifikacije teh alienware PC-jev?
Posted 2 weeks ago # -
Nisem nikjer zasledil.
Posted 2 weeks ago # -
zanima me predvsem zato, ker je možno opaziti padec FPS pod 20 slik na onem video kjer imajo "kao party za zakluček" kjer je bilo cirka 150~ ljudi če se ne motim in če so to laufali na kakih radeonih 5970 ali geforce 480 ter i7, potem ne vem kako bo moj radeon 4850 z dual 2 core prežvekoval take stvari kjer bo preko 100 folka xd
Posted 2 weeks ago # -
Jaz se ne bi prevec sekiral. ArenaNet baje razvija na karticah, ki sploh niso vec v prodaji, tako da bo ziher laufalo. Pac pri veliki guzvi bo treba verjetno kaksne fancy efekte izklopit, drugace pa ne vidim problema.
Posted 2 weeks ago # -
pol pa je mene skrbelo če bo mi letelo al ne :P
Posted 1 week ago # -
Sam upam da špil nebo tak požrešn kot Warhammer online... kako sem se jokal ko sem moral na koncu v pvpju grafiko nižat... joj je blo hudo :P
Posted 1 week ago # -
Si kdaj nabijo Aion? to je požrešno ko... ahh :D
Posted 1 week ago # -
ma nekaj sem (privat server).. sicer ni blo nikol dosti ludi gor.. ampak je delalo gladko
kolko ludi je moglo bit da je začelo štekat?Posted 1 week ago # -
No jaz sem original špilo in ko so se zavzemal forti pa da je konkretno blo zergov online mi je šlo 3 gb rama takoj 2.8 tam neki tak
Posted 1 week ago # -
meni te stvari niso ravno jasne. vedno ko pride do zerga, pa lahko je še kako slaba grafika, bo vsak PC klecnil. npr. ko igram AOE 2, igra ki je iz prešnjega stoletja in ko pride zerga, tudi moj PC (core 2 duo ter radeon 4850) spusti fps pod 20. :D
Posted 1 week ago # -
Pri aionu je men tudi pri zergih šlo pod 20 fps pa mam kar dobro konfiguracijo.
Posted 1 week ago # -
@Huh
Kaj ti pa ni jasno? Vec kot mora graficna izrisovat na zaslon, bolj je obremenjena in vec dela tudi CPU. :)Posted 1 week ago # -
Tr0n ha detto: @Huh
Kaj ti pa ni jasno? Vec kot mora graficna izrisovat na zaslon, bolj je obremenjena in vec dela tudi CPU. :)mah ja. meni je čudno, da mora PC izrisovati in opraviti več dela pri aoe z 150 osebkami, ki so, če malo bolj pogledaš, še vbistu kockasti liki, kot pa pri nekem crysisu :D
PS: bolje, da se vrnemo na temo
Posted 1 week ago # -
@huh
dvomim, da se vsi zavedate, da je nesmiselno primerjati offline špil z špilom ki laufa na serverju. če vzamem za primer, crysis ima vse podatke že naložene v računalniku in jih samo prebere in izriše. pri špilu ki se ga igra pa preko interneta in običajno stoji na serverjih, pa more računalnik poslati prošnjo za podatke, jih kopirati, prebrati in izrisati, kar pomeni, da tukaj ne gre samo za grafično moč, temveč za internetno povezavo in same serverje na katerih se nahajajo podatki.sploh je pri mmo-jih treba vedet, da bo vedno razlika med laufanjem po samotni pokrajini kot edini igralec, ali pa pvp-janje z več kot 150 ljudmi. sploh ker pri prvem načeloma pošiljaš in prejemaš samo lokacije igralcev in ostale podatke o serverju. medtem ko pri pvp-janju, poleg vsega tega prenašaš še vsako podrobnost vsakega karakterja. računalnik pa more potem še izrisati vsakega karakterja posebej in glede na to, da se iz serverja dobi samo pisni podatek, more še pravilno spacati skupaj armor konfiguracijo in vse ostalo potem pa ga lahko izriše.sicer pa jaz glede zergov še nisem imel problemov na mojem stacionarnem, tako da me niti ne skrbi.Posted 1 week ago # -
Mene malo net zajebava... :D tako,da pri zergih je tudi bil lag od tega mogoče. Hvala bogu sem danes podpisal novo pogodbo zaenkrat z 5/2 linijo ko pa bodo priklopli optiko pa upam na 10/10 al pa 20/20
Posted 1 week ago # -
Fog Slasher ha detto: @huh
dvomim, da se vsi zavedate, da je nesmiselno primerjati offline špil z špilom ki laufa na serverju. če vzamem za primer, crysis ima vse podatke že naložene v računalniku in jih samo prebere in izriše.:D:D:D
zato sem pa dal primer Age of Empire 2 in Crysis in sta oba offline špila :Dok, nima veze. stvar je prezakompicirana, vsam ka svoj prav :D
Posted 1 week ago # -
V bistvu je simple. FPS drop zaradi prevelikega stevila modelov + efekti + povecan client to server load + network lag = stekanje. :)
Posted 1 week ago #
Reply
You must log in to post.