http://www.ncsoft.net/global/ir/quarterly.aspx
Conference call, english, od 19:30 dalje
Ne pričakujejo nobenih novih releaosv v 2010. Nato omeni GW2 in Blade and Soul, pricakovan izid 2011, beta 2010.
http://www.ncsoft.net/global/ir/quarterly.aspx
Conference call, english, od 19:30 dalje
Ne pričakujejo nobenih novih releaosv v 2010. Nato omeni GW2 in Blade and Soul, pricakovan izid 2011, beta 2010.
Hmm, this sux.
Hm, ugibam da naj bi beta laufala šele tam okol po polovici 2010?
kr neki... najbolš da vlečejo še kšna 3 leta da bo folk pozabu in nakonc ne bo nč -.-
Bojim se samo, da bodo pričakovanja prevelika in jih igra ne bo izpolnila...
Slabše od GW1 skoraj ne more bit.
That's good enuf for me. ;)
To pa je odvisno, kako visoka pricakovanja si postavis. :)
Funkcionalnosti, ki se omenjajo, so zelo zanimive. Ce jim uspe zadevo vredu zimplementirat, bo po mojem spica.
Čakati je res težko. -_- Nameravajo beto naredit v decembru 2010, igro pa izdat januarja 2011? =P Rekli so, da bo beta le malo pred izdajo igre.
Nameravajo beto naredit v decembru 2010, igro pa izdat januarja 2011?
Mesecev niso omenjali, letnice pa morda drzijo.
ja po eni strani res sucka,ker smo pričakoval release že v letu 2010.
Ampak po drugi strani je pa dobro ker si bo NC Soft uzeu več časa in naredu GW2 tako kot je treba. :D
Ne NCsoft, ampak ArenaNet. :)
no sej je useeno
Ne ravno. Eden je zaloznik, drugi developer. :)
Gledano s stališča kdaj GW2 izide je vseeno. =P
TrOn, mas prou ja. :D Nism natančno pogledal kdo je developer in zaloznik.
Aja pa blo bi fino da ko pride GW2 da bi skupaj igrali na istem shardu/worldu :D
Bi naredili en slovenski guild pa ownal use po vrsti :D
Jaz sem po moje edini še vedno redno na GW aktiven bivši član Osvobodilne Fronte Slovenije (OF). XD
Če en friend ne bo naredil guilda pol... im in!
Jst sm tud zdej nazaj sel gw igrat, ker sm se WoWa navelicu ze po 7 mescih :P. Gw mi je zdrzal priblizno 38 mesecev pred tem. Ne mores primerjat, GW UBER ALES xD!!
Za isti server se bomo komot zmenli, sam ne vem ce bo zdrzal guild ce bi bil slo only.
Nebi imel nic proti eu guildu.
Saj bos lahko relativno enostavno preklapljal med serverji.
http://www.massively.com/2009/09/17/massivelys-interview-with-arenanet-lets-talk-guild-wars-2/
Yes, Guild Wars 2 will have different servers like many other games. We decided to make this change to help foster a sense of community amongst smaller groups of players. At the same time it is also very easy for us to allow players to transfer between servers. We have not announced specifics on how we will let players transfer but we want it to be easier than in other online games.
jaz tud se zmer igram guild wars... pm me in game:blades of sharpness XD
Jaz pa Den Lesser ane. =P Potem pa še (ne hecam se) moja mama Meka Venti.
Sem vama ze pisal. Do zdaj mie je odgovorila samo mama Meka ;)
IGN: il b l o n d il
Ja, me je opozorila na to. =) Pa se mi samo zdi ali smo malo off-topic?
Če bo Guild wars 2 prišel šele leta 2011, imamo zato toliko več časa da čim bolj zapolnimo HoM v Guild wars 1(v GW2 tako dobiš posebne nagrade, special armor,weapon,...):D
Sej bi, pa se mi ne da več. Logiram se lih ene 1x na mesec, da vidim kaj so spet znerfal. Hotu sem si nabrat za obsidian armor za nekrota, pa sem se naveliču...
Pol ko si vse naredu, pa spet naredu z drugmu karakterjem, pa s tretmu... se začne vse skup preveč ponavlat.
Čakam GW2
Z veseljem se javim za vanquish, skill cap, explorer, pa Rragar's Menagerie, Vloxen Excavations ali pa Frostmaw's Burrows. (HM ofc.) ^^
Jst trenutno Vanhisham Elono, zraven pa seveda se exploram, da mi ne bo treba 2x.
Je enostavno z Sabway buildom. Ce bova istocano online, lako kaj tudi skupaj scistiva.
okey, jaz bolj podpiram Discordway. =P im da necro ^^
Jaz igram gw 3 leta in še vedno sem aktiven.Plačljivih iger preko neta pa ne igram,saj dovolj vložiš v igro že z nakupom.Tenutno vanquishing območja.pa jq največ.Sicer pa pričakovano Gw2 prihod konec leta,ker morajo izdati še 2 knjigi.Prva pride ven verjetno v februarju -GW FALL OF ASCALON - tam izvemo kako je padel Ascalon v charr roke.
pa še nekaj a mislite da bomo dobili res velike bonuse z več titli v hom?
<- 4 leta GW
Vse kar vemo je, da bonusi bodo - kakšni? Nimam pojma.
knjiga fall of Ascalon je prenešena na mesec julij
You must log in to post.