Prenosi

Danes v digitalnem svetu se stavnice vse bolj približujejo podobni izkušnji, ki jo lahko doživimo v pravi stavnici. Poleg številnih stav, ki so nam na voljo takoj, nudijo mnoge spletne stavnice tudi prenose tekem v živo. In več kot je teh prenosov tekem, bolj je zanimivo spremljanje tekem.

Toda katere stavnice pa nam sploh nudijo to možnost? Na žalost nam tega ne nudi naša stavnica, e-stave.com. A je na srečo na voljo mnogo drugih zanimivih spletnih stavnic, kjer lahko spremljamo naše najljubše ekipe in tekmovalce kar v živo. Ne le, da to prinaša dodaten občutek napetosti pri igranju stav, temveč lahko preko teh prenosov spremljamo tekme naših najpriljubljenejših ekip.

Kako Spremljati Prenose Tekem na Stavnicah?

Prav vsaka stavnica pa se od drugih razlikuje v tem, kako nam nudi prenose tekem. Pri nekaterih stavnicah bomo morali najprej napraviti račun. Spet pri drugih bomo morali napraviti nakazilo preden bomo lahko spremljali prenose tekem.

Pri večini velja, da moramo imeti vsaj račun na stavnici. Pri nekaterih stavnicah pa je mogoče celo to, da nam ne bo potrebno napraviti računa. Za vas smo zbrali najboljše stavnice, kjer je mogoče spremljati prenose tekem v živo.

Pogledali si bomo tudi, kaj potrebujete pri stavnicah, da boste lahko spremljali tekme v živo, in katere tekme boste lahko spremljali.

Najboljše Stavnice s Prenosi Tekem

Poglejmo si seznam najboljših stavnic s prenosi tekem.

logotip bet365

bet365                                                

Kot v veliko primerih se bet365 znajde na samem vrhu med stavnicami. To pa zato, ker nam nudi največ za svoj čas in denar, ki ga zapravimo na tej stavnici. Poleg tega nam nudi tudi prenos tekem in dogodkov v živo.

Največ prenosov bomo pri bet365 našli za nogomet – tu prenašajo skoraj vse lige po svetu. Vse od španske lige, nemške, francoske, pa tudi ostalih lig po Evropi. Poleg tega pa je na bet365 moč spremljati prenose tekem drugih športov.

Tu prevladuje predvsem konjske dirke, pa tudi tenis, občasno pa košarka. Lahko si poživite svoje igranje stav na konjske dirke s tem, da spremljate dirke v živo. Na splošno pa bi lahko rekli, da je bet365 ena izmed najboljših stavnic nasploh.

logotip 1xbet

1xBet

Tudi pri 1xbet boste lahko spremljali prenose tekem v živo. Najboljše pa je to, da boste lahko prenose spremljali brez opravljenega nakazila – vse kar morate storiti je to, da se na stavnico prijavite in napravite račun.

Nato boste lahko spremljali tekme skoraj vseh športov. Največ prenosov imajo pri nogometu, kjer prevladujejo predvsem prenosi tekem azijskih lig. Poleg tega boste lahko pri prenosih spremljali kvote v živo, ki se bodo izpisale v desnem zgornjem kotu ekrana.

Poleg nogometa, kjer boste našli največ tekem, pa spremljajo tudi prenose drugih športov. Predvsem tu prevladuje tenis, kjer bodo tu prenosi tudi tistih tekem, ki so sicer nekoliko manj znane. Zagotovo pa boste navdušeni nad njihovo stavno ponudbo, ki je precej široka.

logotip william hill

William Hill

William Hill velja za eno izmed največ in najstarejših stavnic na svetu. Krasi jo ogromen izbor stav, odlična spletna stran, ter tudi spremljanje tekem v živo. Prenosi tekem so na tej stavnici ponujeni v obliki t.i. »William Hill TV«, kjer je sicer daleč največ prenosov tekem konjskih dirk, a tudi mnogih drugih športov in dogodkov.

Poleg konjskih dirk pokriva William Hill tudi prenose tekem v nogometu. Tu bomo našli prenose nekaterih največjih lig na svetu, pa tudi drugorazrednih tekmovanj v največjih državah. Občasno bomo našli tudi prenose tekem košarke, tenisa, odbojke, nogometa na mivki, ter ostalih športov.

logotip betwinner

Betwinner

Betwinner velja za precej novo stavnico, a bi lahko rekli, da je v svojih dveh letih obstoja veliko naredila za to, da se pojavi pogosto med najboljšimi stavnicami na svetu. Po samem izgledu je precej podobna bet365, a jo krasi veliko drugih kvalitet.

Ena izmed njih je ta, da ponujajo številne prenose tekem v živo. V povprečnem številu prenosov tekem v živo je takoj za 1xbet, saj nudijo kar povprečno 195 prenosov tekem v živo na dnevni bazi. Tu boste našli tudi ogromen izbor stav in športnih dogodkov, na katere boste lahko stavili.