Stave v zivo

stave v živo - kako in kje?

Igranje stav v živo je eden izmed najbolj priljubljenih načinov igranja stav. Z njimi imate možnost spremljanja tekem v živo in si popestriti spremljanje teh tekem, pa tudi lahko igrate stave, ki imajo precej boljše kvote, kot so bile pred tekmo.

Zanimivo je predvsem iskanje primernih stav v živo. Ta način igranja nam dovoljuje igranje stav, ki se nam zdijo, da se bodo tokom tekme še zgodile, pa so bile kvote pred tekmo za ta dogodek precej nizke. Ali menite, da bo ekipa A premagal ekipo B, kljub temu da je rezultat 0:0? Potem so stave v živo fenomenalen način, s katerim lahko to tudi odigrate.

V tem članku si bomo pobliže pogledali same stave v živo, kako jih lahko igramo, kje jih igramo, in kaj stave v živo sploh so.

Kaj so Stave v Živo?               

Stave v živo so postopek igranja stav na dogodke, ki se trenutno igrajo, in ki so sredi poteka tekme. Te stave se razlikujejo od stav pred tekmo v tem, da lahko odigramo stave v trenutku, in hkrati lahko spremljamo potek tekme. Gre za hitro igranje stav, ki pa je v dosti primerih tudi precej bolj razburljivo od stav na dogodke pred tekmo.

Zagotovo je najbolj priljubljen način igranja stav v živo ta, da igramo na zadetke na tekmi. Predvsem je to značilno za tekme, kjer je rezultat 0:0, pa menimo, da bo na tekmi padel vsaj en zadetek. Tako je tu na vrsti vsem stavcem znana stava »over 0.5 goals«, pri kateri stavimo, da bo na tekmi padel zadetek.

Toda to je le en primer igranja stav. V resnici imamo tu na voljo ogromen izbor ostalih stav. Na mnogih stavnicah je izbor stav v živo še precej večji. Od rezultata, pa do zadetkov, pa tudi kartoni, handicapi, koti, in mnoge druge stave so na voljo tudi pri stavah v živo. Ali lahko akumulator stavim v živo?

Katere Stavnice so Najboljše za Stave v Živo?

Sedaj ko vemo, kaj so to stave v živo, pa si poglejmo najboljše stavnice za igranje stav v živo.

logotip bet365

1. Bet365

Zagotovo je najboljši ponudnik stav v živo bet365. Ne le, da je tu daleč največji izbor stav v živo, ampak bomo tu zasledili tudi ogromen izbor športov in dogodkov, na katere lahko igramo stave v živo. Sami smo med stavami v živo zasledili celo stave na 3. slovensko nogometno ligo!

Izbor je torej ogromen pri bet365, toda to najdemo tudi pri nekaterih drugih stavnicah. Zakaj torej izbrati bet365? Še ena stvar, ki bet365 uvršča na prvo mesto med stavami v živo je njena stran in uporabnost strani. S praktično le nekaj kliki lahko izberemo stavo, odigramo, in nato spremljamo potek dogodka. To pa je urejeno precej boljše, kot na drugih stavnicah.

Poleg tega imamo tudi dober izbor prenosov tekem.

logotip 1xbet

2. 1xBet

1xbet je tudi zelo dobra stavnica za igranje stav v živo. Tu bomo našli ogromen izbor stav, kot tudi prenose tekem v živo. Krasi pa to stavnico tudi dober izbor kvot, ki je v mnogih primerih celo boljši, kot pri drugih stavnicah.

Najboljše pa je to, da je uporaba same strani precej preprosta. Vse lahko storimo le v nekaj klikih, in že smo napravili svojo stavo v živo.

logotip william hill

3. William Hill

Poleg bet365 in 1xbet je William Hill zagotovo na samem vrhu, kar se tiče igranja stav v živo. Tako izbor stav kot tudi sam izgled stavnice in uporabnost je na visokem nivoju. Poleg tega lahko igramo stave na aplikaciji in na mobilni strani.

Gre tudi za precej dobre kvote na tej stavnici, in seveda, prenosi tekem v živo preko William Hill TV.

Ostale Stavnice

Med ostale stavnice, na katerih lahko igramo stave v živo, spada praktično skoraj vsaka stavnica na svetu. To pa zato, ker verjetno ne boste našli stavnice, kjer ne ponujajo stav v živo. Dobra novica je tudi ta, da nam stave v živo nudijo tudi pri e-stave.com, a so tu stave v živo precej bolj okrnjene in slabše kot pri, recimo bet365. Tu so še stavnice 22bet, Ladbrokes, Unibet, BetatHome, in ostale.